Örömteli kismamák, akik elfelejtették a hasfájást

Azok a kismamák, akik elvégezték a babamasszázs tanfolyamot Sangitánál, nyugodtan alszanak kisbabájukkal együtt és élvezik a babamasszázs valamennyi jótékony hatását. A hasfájás már csak emlék…

“A masszázs rengeteget segített a hasfájásán, azóta könnyebben pukizik :)”
2 és fél hónapos Emíliát 3 hetes kora óta masszírozom minden nap fürdés előtt. A masszázs rengeteget segített a hasfájásán, azóta könnyebben pukizik 🙂 Eleinte nem szerette, amikor a hàtàt masszíroztam, de már az is egyre könnyebb, egyre jobban élvezi az esti programunkat! 🙂 Még egyszer köszönünk mindent, örülök, hogy rád találtunk!

Adrienn

“…minden nap gond nélkül kijön, aminek ki kell jönnie.”

Ádikám 2,5 hónapos korában találtunk Sangitára, ajánlás útján. Már az első alkalmat élvezte, ami a masszázsfogások mellett Sangita pozitív kisugárzásaának is köszönhető 🙂 Az elmúlt 2 hónapban alig telt el nap masszázs nélkül, mindkettőnket feltölt, szuper baba-mama program és nem mellesleg kb másfél heti foglalkozás óta minden nap gond nélkül kijön, aminek ki kell jönnie 😉 nagyon ajánlom a masszázst mindenkinek!

Anita

“Kiderült a késő délutáni rejtélyes nyugtalanság oka is: a bent rekedt szelek okozták.”

Kornél egyre jobban élvezi a babamasszázst, már mosolyog, amikor elkezdem olajozni. Kiderült a késő délutáni rejtélyes nyugtalanság oka is: a bent rekedt szelek okozták. Amikor nyugtalan volt csináltam a masszázst és akkor jöttem rá, hogy mi a baj. A hasfájásra való gyakorlatok azonnal megoldják a problémát.

Köszönjük szépen Neked, hogy megtanítottad!

Nagyon jó volt, hogy többször is jöttél hozzánk és kijavítottad a mozdulataimat. A 3. alkalom után már teljesen ellazult Kornél a masszázs után. Innen tudom, hogy egyre ügyesebb vagyok! :-))

Nagyon hálás vagyok Neked, hogy elhoztad nekünk a babamasszázst! Nagyon szeretjük és egy örömteli közös program ez nekünk Kornéllal!

Madarász Anita

“a kislányom a pocakja miatt elég sírós volt, úgy gondoltam, mindenképp meg kellene próbálni…
Korábban többek is ajánlották a babamasszázst, mert jót tett a kisbabájuknak. Mivel a kislányom a pocakja miatt elég sírós volt, úgy gondoltam, mindenképp meg kellene próbálni, ám a legközelebbi tanfolyam is több órás utazás lett volna. Megkönnyebbültem, amikor megtaláltam Sangita weboldalát az Interneten, ő ugyanis eljött hozzánk, a baba megszokott környezetébe. A kislányom már első alkalommal nagyon jól reagált a masszázsra. A gyermek most már öt hónapos, azóta rendszeresen masszírozom (bár nem minden nap van rá kedve, olyankor nem erőltetem), és a hasfájások szinte teljesen elmaradtakÚgy vettem észre, hogy az alvását is jól befolyásolja: nyugodtabban és mélyebben alszik utána, mint egy felnőtt. Örülök, hogy megtanulhattam egy olyan hagyományos módszert, ami generációkon keresztül nagyon sok édesanyának segített már abban, hogy a kisbabája egészséges fejlődéséhez hozzájáruljon. Remélem, én is megtaníthatom majd rá a kislányomat, hogy hasznára váljon, ha majd ő is édesanya lesz.

Krisztina és Luca

“Kisbabám nagyon hasfájós volt, gyakran ébredt görcsösen és sírva.

Ekkor kezdtem a védőnőm tanácsára babamasszázs tanfolyamot keresni, mert szerettem volna mindenképpen segíteni a kisfiamon, ugyanakkor nem akartam a kis szervezetét kemikáliákkal megtölteni.

Akkor találtam rá Sangita oldalára és nagyon megtetszett. Néhány alkalom elég volt, hogy megtanuljam a mozdulatokat és azóta minden este fürdés előtt megmasszírozom Gábort, aki azóta kevésbé szenved a hasfájósságától és sokkal kiegyensúlyozottabb. Köszönjük!

Jutasi Ágnes

“Hasfájós  babánknak  nem  szerettünk  volna  gyógyszereket beadni

Hasfájós  babánknak  nem  szerettünk  volna  gyógyszereket beadni így korábban, már 2 hetes korában hívtuk Sangitát, akit egy ismerős anyuka ajánlott. Valóban varázslatos ahogy a babánkat lenyugtatta már az első alkalommal.  Nekünk  kis gyakorlásba tellett míg végig tudtuk csinálni rajta  a teljes masszázs programot de most már biztos, hogy folytatjuk mert  nagyon jó hatással van kislányunkra, egyre inkább látszik rajta, hogy megszerette és mi is sokkal többet alszunk azóta 🙂

István és Zsófi, Budapest

“…a kislányom még nem volt egy hónapos és sokat, sírt nagyon hasfájós volt. Ez rövidesen eltűnt, egy kedves mosolygós, nyugodt, mozgékony baba lett…”
Amikor elkezdtük, a kislányom még nem volt egy hónapos és sokat, sírt nagyon hasfájós volt. Ez rövidesen eltűnt, egy kedves mosolygós, nyugodt, mozgékony baba lett, és az én önbizalmam is helyre állt. Eleinte rövidebb ideig tartott a masszázs, míg a lányom hozzá nem  szokott. Most már nagyon élvezi, és úgy gondolom velem és az édesapjával együtt nagyon várjuk az estéket, amikor elalvás előtt megtörténik a masszírozás. Azóta jobban is alszik, szinte végig alussza az éjszakákat. Mindhármunkat közelebb hozott egymáshoz a közös foglalkozás. Elmélyültebb lett a kapcsolatunk, amit közös játékként élünk meg és nagyon élvezzük minden percét. Csak köszönni tudom a kedvességedet, valamint azt a türelmet és szeretetet, amivel megtanítottad a babamasszázst. Csak jót tapasztaltam azóta is és igen hasznos, jó dolognak tartom, amit mindenkinek csak javasolni tudok. Az ismerőseim körében már mindenkinek elmeséltem és továbbra is lelkesen ajánlom akivel kapcsolatba kerülök. A DVD-t megkaptuk , nagyon szépen köszönöm.

Portella Nóra

“A hatás viszont leírhatatlan. Kisfiamnak elmúlt a hasfájása”

Gergő még csak két hetes volt mikor elkezdődött nála a hasfájás, és sajnos annak is a rosszabbik verziója. Először kipróbáltuk az összes gyógyszert amit lehetett, de igazán egyik sem segített, azután ajánlották a szélcsövet, ami tulajdonképpen nagyon jó volt, csak annyira természetellenesnek gondoltam, hogy folyton egy gumi csövecskét dugok a popsijába. Teltek múltak a hetek és se éjjelünk, se nappalunk nem volt. A hasfájás miatt már az evés is nehezen ment, nagyon el voltunk fáradva mindketten. Aztán édesanyám megtalálta az interneten Sangita honlapját, és mivel gondolkodásmódomhoz nagyon közel állt ez a fajta masszázs, rögtön írtam is Sangitának és jelentkeztem a tanfolyamra. Nagyon gyorsan válaszolt, és 2 nap múlva csütörtökön már találkoztunk is. Első alkalommal még Ő masszírozott, és Gergő elég nehezen tűrte, másodszor már ketten masszíroztuk és kicsit már jobban tűrte, a harmadik alkalommal szinte végig békés volt, és ekkor már egyedül csináltam, csak néha segített be Sangita amikor elakadtam, az utolsó alkalomnál, már teljesen jól ment, és Gergő sem nyafogott sokat. 🙂 A hatás viszont leírhatatlan. Kisfiamnak elmúlt a hasfájása, még néha nyűglődünk egy-egy pukival, de összességében nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb lett. Mindenkinek szívből ajánlom, minden pénzt megér, mikor látod a babádon hogy megkönnyebbül és nem szenved tovább! Köszönjük még egyszer! Üdvözlettel: Dóri és Gergő

Dóri és Gergő

“Már az első héten elkezdett csökkenni a hasfájással nehezített étkezések száma…”
A kisfiunk, Balázs nagyon hasfájós volt, minden étkezést végigsírt. Miközben egymás után próbáltuk ki a különböző szereket, számoltuk a három hónapos koráig hátralevő heteket. Azután rátaláltam Sangitára, aki három alkalommal jött el hozzánk, hogy megmutassa a masszázst. Már az első héten elkezdett csökkenni a hasfájással nehezített étkezések száma, és két hét után teljesen eltűnt a fájdalom. Így mire a fiunk betöltötte a kéthónapos kort, végleg búcsút inthettünk a szörnyű heteknek. A masszázs emellett egy nagyon bensőséges szertartással gazdagította a napjainkat, a fürdés elengedhetetlen eleme lett. Köszönjük!

Rita

Kislányomnak születése után pár héttel délutánonként hajnalig tartó pocigörcsei voltak, nem használtak neki a javasolt patikai szerek.
Kislányomnak születése után pár héttel délutánonként hajnalig tartó pocigörcsei voltak, nem használtak neki a javasolt patikai szerek. Böngészni kezdtem az interneten, így találtam Sangitára, időpontot kértem tőle és hamarosan el is jött otthonomba, az első masszázs után babám megnyugodott. Sangitának egy nagyon békés kisugárzása van, szinte hihetetlen volt számomra, hogy egy masszázs ennyire hatásos. Mosolygóssá változott babám, ezután hetente egy alkalommal még eljött Sangita, hogy megtanítsa a fogásokat, miután biztonsággal elsajátítottam, kaptam egy DVD-is, hogy bármikor felfrissítsem a tanultakat. Szerintem a masszázsnak, és Sangitának köszönhetem, hogy a babám egy robbanás szerű változáson ment keresztül, egy boldog babává változott. Köszönjük Sangita!

M. Melinda

Amióta masszírozom sokkal nyugodtabban tud aludni a kicsike. Többet mosolyog, jobban szopikázik, mert a hasfájását már tudom orvosolni. .”
Köszönöm a segítséget, amit a kisbabámnak adtál. Amióta masszírozom sokkal nyugodtabban tud aludni a kicsike. Többet mosolyog, jobban szopikázik, mert a hasfájását már tudom orvosolni. Ami még meglepő, hogy a kapcsolatom is sokkal bensőségesebb lett vele. Úgy gondolom, hogy a masszírozás adta fizikai kontaktus a babámra és rám is jó hatással van, ami érzelmileg már most egy erősebb kötődés kialakítását segítette elő. Aki bizonytalan a masszírozást illetően, csak bátorítani tudom, mert néhány alkalom után, már biztosan lehet otthon is alkalmazni a fogásokat. Én személy szerint korábban kipróbáltam minden féle emulziót, teát…stb., de egyik sem hozott kellő eredményt. A masszázs volt az, ami igazán hatékonynak bizonyult.

Pacher Kriszta

“hasfájás- kólika-egész nap sírt a kislány éjjel-nappal”
Mikor haza jöttünk a kórházból minden csodálatos volt a kislányunkkal rá 2 hétre elkezdődött a csecsemőkori hasfájás- kólika-egész nap sírt a kislány éjjel-nappal, mondanom se kell jó szülők mindent megvettünk, összes készítményt. Semmi sem használt míg rátaláltam Sangitara 4 szer volt nálunk, de már az első alkalom után elmúlt a hasfájás. Nyugodt, békés, boldog lett a kisbabánk és a szülei is. Azóta az alvás problémai is megszűntek Hanna babának, minden este masszírozom, széklet ügy is megoldódott! A sok kidobott idő és pénz helyett egyből Sangitára lett volna szükségünk. Köszönjük szépen!

Rusz-Badak- Mónika

“Annának egy héttel később már minden hasfájásból adódó problémája eltűnt, mintha sosem lett volna.

Anna babám hasfájós volt, mert gondok akadtak a pelus-dolgokkal. A doktornő által ajánlott összes szert kipróbáltuk, de hiába. A másoknak hatásos csoda szirupok sem használtak. A végső elkeseredésemet az váltotta ki, amikor a doktornő utolsó, végső esetekre szánt készítményét kiváltottam, s azon megpillantottam egy jókora halálfejet és a méreg feliratot. Természetesen nem adtam be a kislányomnak. A férjem, látva elkeseredésemet, keresni kezdte a megoldást a neten. Ő talált meg téged, és a módszert, illetve a személyedet nagyon szimpatikusnak találva felhívtalak. Már a betanítás is élvezetes volt, de ami a legfontosabb, Annának egy héttel később már minden hasfájásból adódó problémája eltűnt, mintha sosem lett volna. Anna már másfél éves is elmúlt, de még mindig szereti, ha megmasszírozom. Sőt! Újabban viszonozza is: ‘Anyuka, megmasszírozlak, hogy ne fájjon!’

Rabb-Vörös Ildikó

Mi történik, ha nem tanulod meg a babamasszázst?

Egyel kevesebb örömteli pillanat

Elszalasztasz egy lehetőséget, hogy kisbabád életét örömtelibbé, boldogabbá tedd és ennek együtt örüljetek.

Székrekedés, hasfájás, kólika veszélye

Lehet kisbabád nem hasfájós, nem szenved a kólikától és minden rendben a kakilással. De mégis előfordulhatnak a tünetek, akkor hogyan fogsz segíteni kisbabádnak?

Gyengébb kapcsolat

Elszalasztasz egy lehetőséget, hogy még bensőségesebb legyen a kapcsolatot kisbabáddal, mivel a masszázs közben figyeled őt, reakcióit, jobban megismered, kommunikálsz vele.

A nyugodt alvás hiánya

Egy tanulmány szerint, a masszírozott babák sokkal jobban és hosszabb ideig alszanak. Tudjuk milyen fontos a pihentető alvás ebben a korban. Elvennéd kisbabádtól a hosszabb, nyugodtabb alvás lehetőségét?

Pin It on Pinterest

Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. További információ

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik kicsik, teljesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal azért helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha az "Elfogadom" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Bezárás