Kisbabádat kínzó hasfájás gyötri? Szabadítsd meg kisbabád örökre a hasfájástól!

Az egész család tanácstalan és szomorú? Lehet, hogy egész éjjel nem tudtál aludni, mert kisbabád folyton sírt a baba hasfájás miatt? Sőt lehet, hogy e miatt férjed sem tudott kipihenten munkába menni.

Már mindent kipróbáltatok? Semmi sem használt? Sokan nem tudják, mit tegyenek és azt gondolják ez a dolgok rendje, hogy a kisbabának sírnia kell, a szülőknek pedig át kell esniük azon a korszakon, amikor az alig néhány órás alvás miatt egész nap álmatlanul kell ténferegniük. Lehet az orvos vagy az ápoló is csak ezt erősíti meg.

Pedig ennek egyáltalán nem kell így lennie. Sok mindentől lehet hasfájós a baba. DE…

… a megoldás baba hasfájásra nagyon egyszerű!

A kismamákat is meglepi, hogy az Indiai babamasszázs, minden más módszernél hatásosabban képes megszüntetni baba hasfájást. Olvasd el két hasfájós baba történetét!

rá 2 hétre elkezdődött a csecsemőkori hasfájás- kólika-egész nap sírt a kislány éjjel-nappal

Mikor haza jöttünk a kórházból minden csodálatos volt a kislányunkkal rá 2 hétre elkezdődött a csecsemőkori hasfájás- kólika-egész nap sírt a kislány éjjel-nappal, mondanom se kell jó szülők mindent megvettünk, összes készítményt. Semmi sem használt míg rátaláltam Sangitara 4 szer volt nálunk, de már az első alkalom után elmúlt a hasfájás. Nyugodt, békés, boldog lett a kisbabánk és a szülei is. Azóta az alvás problémái is megszűntek Hanna babának, minden este masszírozom, széklet ügy is megoldódott! A sok kidobott idő és pénz helyett egyből Sangitára lett volna szükségünk. Köszönjük szépen!

Rusz-Badak- Mónika

Annának egy héttel később már minden hasfájásból adódó problémája eltűnt, mintha sosem lett volna.

A doktornő által ajánlott összes szert kipróbáltuk, de hiába. A másoknak hatásos csoda szirupok sem használtak. A végső elkeseredésemet az váltotta ki, amikor a doktornő utolsó, végső esetekre szánt készítményét kiváltottam, s azon megpillantottam egy jókora halálfejet és a méreg feliratot. Természetesen nem adtam be a kislányomnak. A férjem, látva elkeseredésemet, keresni kezdte a megoldást a neten. Ő talált meg téged, és a módszert, illetve a személyedet nagyon szimpatikusnak találva felhívtalak. Már a betanítás is élvezetes volt, de ami a legfontosabb, Annának egy héttel később már minden hasfájásból adódó problémája eltűnt, mintha sosem lett volna. Anna már másfél éves is elmúlt, de még mindig szereti, ha megmasszírozom. Sőt! Újabban viszonozza is: ‘Anyuka, megmasszírozlak, hogy ne fájjon!’

Rabb-Vörös Ildikó

A legősibb módszer hasfájás elmulasztására

Indiában több ezer éve, nagy sikerrel alkalmazzák ezt a módszert a kisbabák hasfájásának megszüntetésére.

Rendkívül egyszerű hatásmechanizmus

A babamasszázs hatékonyan segíti a még ki nem fejlett belek mozgását és a pokolian gyötrő gázok azonnal pukik formájában távoznak

A gyötrelmesen kínzó hasfájás megszűnik

Vége a szívszorító, sanyargató hasgörcsöknek, hasfájásoknak, kínzó bélgázoknak. A hasfájós babák békésen megnyugszanak, örömtelivé, boldoggá válnak

Nem terheled kisbabád szervezetét vegyszerekkel

Nem kell természetellenes szélcsövet alkalmaznod vagy valamilyen vegyszerrel terhelni kisbabádat.

A babamasszázs elixir a csecsemő hasfájásra, amit te is könnyen megtanulhatsz Sangitától, a magyar kismamák babamasszázs oktatójától.

baba hasfaja és kólika kezelése babamasszázzsal

Sangita Ágnesnek tanítja a babamasszázst

 Az indiai babamasszázs alkalmazásával már az első alkalommal enyhülnek a baba hasfájás tünetei, ahogy a kisbaba megszabadul a kínzó gázoktól. Tényleg ennyire egyszerű.

Elegendő megtanulnod a babamasszázst Sangátától, aki ellátogat otthonotokba, hogy kisbabád megszokott környezetében tanuljátok meg meg az indiai babamasszázs művészetét.

Kisbabám nagyon hasfájós volt, gyakran ébredt görcsösen és sírva.

Ekkor kezdtem a védőnőm tanácsára babamasszázs tanfolyamot keresni, mert szerettem volna mindenképpen segíteni a kisfiamon, ugyanakkor nem akartam a kis szervezetét kemikáliákkal megtölteni.

Akkor találtam rá Sangita oldalára és nagyon megtetszett. Néhány alkalom elég volt, hogy megtanuljam a mozdulatokat és azóta minden este fürdés előtt megmasszírozom Gábort, aki azóta kevésbé szenved a hasfájósságától és sokkal kiegyensúlyozottabb. Köszönjük!
Jutasi Ágnes

Babamasszázs bemutató az RTL Klubban

Hogyan tanulható meg a babamasszázs?

Ismerd meg Te is Krisztina mama és Luca baba történetét a hasfájással!

Lehet, bizonytalan vagy benne, hogy Te is meg tudod tanulni kisbabádat, a kis csöppséget, legnagyobb kincsedet masszírozni, nehogy valamit rosszul csinálj, igaz? Légy teljesen nyugodt. Nem történhet baj. Először mindig nagyon pici, finom, simogató mozdulatokkal kezdünk és fokozatosan érzünk rá a helyes fogásokra, tartásokra, azok erősségére. Hogy Te is lásd, hogy megy ez, lefényképeztem Neked Krisztina mamát, ahogy Luca babát masszírozza. Olvasd csak el, hogyan számol be Krisztina mama saját tapasztalatáról!

A kislányom már első alkalommal nagyon jól reagált a masszázsra. A gyermek most már öt hónapos, azóta rendszeresen masszírozom, és a hasfájások szinte teljesen elmaradtak. Úgy vettem észre, hogy az alvását is jól befolyásolja: nyugodtabban és mélyebben alszik utána, mint egy felnőtt.

Krisztina és Luca

A babamasszázs nem csak a hasfájós babáknak segít

A babamasszázs sokkal több, mint a hasfájás elmulasztása. Kisbabád nem csak megszabadul a hasfájástól, de jobban fog aludni, erősebb lesz fizikailag, ellenállóbb lesz az immunrendszere. A babamasszázs olyan jótékony hatásokat rejt magában, melyek az egész életre meghatározók lehetnek.

A következő videó egy kis visszatekintés a kezdetekre. Még akkor készült, amikor az első babamasszázs dvd-t készítettük férjemmel. Azóta még több tapasztalatot gyűjtöttem, hogyan tudom a babamasszázst, ami a szeretetet és gondoskodás kifejezésének egyik legnagyszerűbb módja, megtanítani a kismamáknak.

Miért válaszd Sangitát, hogy megtanuld a babamasszázst?

Vannak olcsóbb babamasszázs tanfolyamok, ahol kompromisszumot kell kötnöd.
Lehet, csoportban, idegen környezetben kell lennetek kisbabáddal. De lehet nem is kisbabádon, hanem a egy műanyag babán tanítják meg neked a mozdulatokat, ami nem ugyanaz, mintha kisbabádat masszíroznád. Utána lehet kisbabádon kell kísérletezned. Tehát más tanfolyamokon egyáltalán nem ugyanazt, ugyanúgy fogod megtanulni, mint az egyénileg, nyugodt, ismerős környezetben megtartott indiai babamasszázs tanfolyamon.
A mozdulatokat nem lehet csak félig vagy bizonytalanul megtanulni.

Folyamatos kontroll kell, hogy jól csinálod e a mozdulatokat, a babamasszázs oktató ki kell hogy javítsa a mozdulatokat, ott kell lennie melletted, csak rád figyelve. Ehhez kisbabádnak is nyugodt környezetben kell tartózkodnia, amihez a legjobb az otthona. Abban hiszek, hogy csak a helyesen megtanult, kisbabádon az elejétől végzett mozdulatok fognak rendkívüli mértékben hozzájárulni kisbabád fejlődéséhez. Így lesz kisbabádnak átlag feletti egészsége, meghitt nyugalma és lesz érzelmileg és mentálisan is kiegyensúlyozott.

Segítek Neked, hogy kisbabád mosolygósan örömteli legyen és
jobban és mélyebben tudjon aludni, könnyen kakiljon, szorongás nélkül. Így válhat majd életerőssé, érzelmileg is kiegyensúlyozottá. Ezt tudom Neked biztosítani, amit egy olcsóbb tanfolyam nem biztos, hogy meg fogsz kapni.
Játékosan könnyű lesz együtt megtanulni a babamasszázst.

Már 3-4 alkalom és az otthoni gyakorlás segít megalapozni a magabiztos, hatékony babamasszázs mozdulatokat. Könnyen el fogod sajátítani a mozdulatokat és minden nap fogod tudni alkalmazni. Nem csak kisbabád lesz majd játékosan örömteli, jó alvó, jó étvágyú. Hanem egész családotok boldog, nyugodt és kipihent lesz. Teljesen más érzés lesz majd számotokra, meglátod!

A gyakorlás rendkívül fontos

A babamasszázst nálam úgy sajátíthatod el, hogy hetente egyszer látogatok csak el hozzátok. Minden alkalommal átvesszük a mozdulatokat, amiket egy hétig gyakoroltok kisbabáddal. Így kisbabád is szokja a masszázst és te is gyakorlod a mozdulatokat. Ez nagyon fontos, hiszen a következő alkalommal, amikor ellátogatok hozzátok, már egy kis gyakorlatra teszel szert. De minden alkalommal lehet egy picit javítani, pontosítani a mozdulatok helyességén. Ezért tart nálam egy tanfolyam általában 3-4 hétig, hogy legyen időtök begyakorolni a mozdulatokat. Így a legvégén közel tökéletes mozdulatokkal tudod majd kisbabádat masszírozni.

A babamasszázst pár alkalom alatt megtanultam, így már én is magabiztosan alkalmazom. Milán napról napra jobban szereti a babamasszázst és sokat mosolyog közben. Jó hatással van a napközbeni alvására és úgy vettem észre, hogy az emésztése is jobb lett. Biztos vagyok benne, hogy hosszú távon is nagyon fontos szerepe van ennek a korán elkezdett babamasszázsnak.

J. Ági

Mennyi a babamasszázs tanfolyam ára?

Nem csak kisbabád hasfájása fog megszűnni, de a babamasszázs minden áldását élvezhetitek majd kisbabáddal

Ha eldöntötted, hogy a kisbabádnak a legtöbbet szeretnéd megadni, válaszd ki a számodra leginkább megfelelő csomagot, hogy mihamarabb felvegyem veled a kapcsolatot és megtaníthassam Nektek a babamasszázs minden apró részletét és élvezhessétek annak minden áldását kompromisszumok nélkül.

Otthon melege csomag

Babamasszázs alkalmanként
HUF5700
 • Előzetes időpont egyeztetés alapján ellátogatok otthonodba, hétköznap, 10:00-16:00 óra között, amikor Neked is megfelelő.
 • Normál időpont egyeztetés: Várható időpont 7-10 nap.
 • A baba masszírozása és az oktatást is, hogy megtanuld kisbabádat masszírozni.
 • Babamasszázs DVD külön vásárolható meg

 • Kiszállási költséget külön számolom fel

 •  

Kettőtöknek csomag

Babamasszázs alkalmanként
HUF3500
 • Előzetes időpont egyeztetés alapján ellátogatok otthonodba, hétköznap, 10:00-16:00 óra között, amikor Neked is megfelelő.
 • Várható időpont 3-5 nap.
 • A Prémium csomag kedvezményes áron, ha kismama ismerősőd is igénybe veszi. Van egy másik kismama ismerősöd a környékeden, aki szintén szeretné megtanulni a babamasszázst. Ha mindketten igénybe veszitek, akkor tudom ezt kedvezményt biztosítani. Ilyenkor az egyik babán mutatom a mozdulatokat és a másik kisbabát az anyukája már rögtön elkezdheti masszírozni.
 • AJÁNDÉK Babamasszázs DVD a 4. alkalom végé, amivel bármikor feleleveníthetitek a tanultakat.
 • A masszírozási és kiszállási költség is csak egy főre kell kifizetni.
 • Kiszállási költséget külön számolom fel

* A kiszállási költség megegyezés szerint.

** A masszírozáshoz szükséges 100%-os levendula és mandula olaj, melyet tőlem is lehet vásárolni, de külön is beszerezhető.

** Külön olaj költsége: 100%-os mandula 50ml: 1200HUF – 100%-os levendula 10ml: 1000HUF

*** A külön megvásárolható babamasszázs DVD ára: 6990 HUF

100% garancia a babamasszázs hatékonyságára

BABA HASFÁJÁS GARANCIA

A babamasszázs, hasfájásra gyakorolt hatása már az első alkalommal kell, hogy jelentkezzen. Ebben annyira biztos vagyok, hogy ha nem jelentkezik javulás a hasfájásban, már az első alkalommal, a masszázs árát 100%-ban visszatérítem. Így neked semmilyen kockázatot nem kell vállalnod.

Jelentkezés indiai babamasszázs tanfolyamra. A hasfájás elmulasztása csak a kezdet.

Küldd el jelentkezésedet a következő megrendelő kitöltésével!

A formot minden nap nézem és a lehető leghamarabb válaszolok. Ez a leggyorsabb módja, hogy megfelelő időpontot válasszak. A telefont nem mindig tudom felvenni, mert általában masszírozok. Ha nálad masszírozok, akkor sem fogom felvenni a telefont, hogy teljesen rád és kisbabádra figyeljek.

Ne aggódj! Nagyon könnyű lesz együtt megtanulni a babamasszázst. Már 3-4 alkalom és az otthoni gyakorlás elegendő lesz, hogy elsajátítsd a mozdulatokat és alkalmazd minden nap, hozzájárulva családotok boldogságához és öröméhez.

100%-os Garancia Ha maradt még benned bármilyen kétely a babamasszázs hasznosságával kapcsolatban, akkor hadd oszlassam most ezt el.  100%-os garanciát vállalok a tanfolyamokra. (feltételeket lásd fentebb!). Így Neked semmilyen kockázatot nem kell vállalnod.
Mi történik az űrlap elküldése után? Azonnal kapsz egy visszaigazoló e-mailt, majd később egy másik e-mailt, amiben javasolok egy időpontot, hogy mikor tudnék ellátogatni hozzád. Ha megerősíted, hogy neked is jó az időpont, akkor ellátogatok hozzád, és megtanítom neked a babamasszázst. Ha nem jó az időpont, akkor egyeztetünk másik időpontot.

Adataidat az adatvédelmi nyilatkozat szerint kezeljük.

A férjednek/párodnak ezt fogod mondani

Figyelj Drágám! Mostantól kipihenten fogsz tudni munkába menni, mert nem csak kisbabánk, hanem mi is átalusszuk az egész éjszakát. Sokkal kevesebb lesz a sírás és kisbabánk is sokkal nyugodtabb és mosolygósabb lesz. Végre egy természetes módszer, amivel segíthetünk kis kedvencünknek, hogy a hasfájása is megszünjön.

A barátnőidnek ezt fogod mondani

Figyeljetek Csajok! Ha nektek is lesz kisbabátok, ezt mindenképp próbáljátok ki! Nagyon klassz, fürdés előtti időtöltés az esti masszírozás, jókat nevetünk, játszunk és utána jön a nyugodt alvás mindenkinek, mert kedvencünk úgy elalszik, mint a bunda. És képzeljétek, már nem szedjünk a cseppeket, nem kell kisbabánk kis szervezetét terhelni kemikáliákkal. Ja és képzeljétek, a férjem is sokkal kipihentebb és energikusabb azóta.

És magadnak ezt fogod mondani

Ez aztán tényleg megérte, mert ezzel nagyon jót teszek kisbabámnak. Kis kincsem megérdemli, hogy ne szenvedjen a gázok miatt, kipihentebb és nyugodtabb legyen. Sőt! Még az immunrendszerét is segítek neki megerősíteni. Örülök, hogy meghoztam ezt a döntést, amivel az életét sokkal boldogabbá tudom tenni.

Máté Sangita - indiai babamasszőr és a magyar kismamák babamasszázs oktatója

Máté Sangita – Indiai babamasszőr és a magyar kismamák babamasszázs oktatója

Hasfájással és egyéb problémákkal küzdő kisbabák

Vajon Indiában miért ismeretlen a hasfájós babák és a kólika problémája?

Sangita elárulja, hogy a babamasszázs miért annyira hatékony gyógymód a kólikára és baba hasfájásra!

“Sok baba hasfájós, később a kólika gyötri őket. Esténként nem alszanak, és már nagyon korán jelentkeznek náluk az allergiás, és asztmás tünetek. Nagyon meglepődtem, mert Indiában mi nem is hallottunk ezekről a problémákról. Sokáig nem tudtam, hogy mi ennek az oka. Aztán, amikor a saját gyerekeimet masszíroztam, jöttem rá, hogy Magyarországon  nem alkalmazzák a babamasszázst, vagy ha igen, akkor sem mindig a megfelelő módon. Azt tapasztalom, hogy a babamasszázs alkalmazása után a babákon nagyon rövid idő után jelentkeznek a kedvező hatások: éjjel sokkal jobban alszanak, kevésbé fáj a hasuk, sokkal kevésbé szenvednek a gázoktól, mozgáskedvük megnő. Bátran állíthatom, ha már egészen kis korban rendszeresen elkezdik az indiai babamasszázs alkalmazását a babáknál, nagyon hamar jelentkeznek a pozitív változások.

Minden gyermeknek szüksége van a babamasszázsra, nem csak az egészséges fejlődés, de a harmonikus anya-gyermek kapcsolat fejlődése szempontjából is. A kisbabák immunrendszerét is meg kell erősíteni, és az idegrendszerüket ugyanúgy meg kell nyugtatni, mint ahogy nekünk felnőtteknek is szükségünk van erre! Célommá vált, hogy Magyarországon, amennyire csak lehet, elterjesztem és megismertetem a kismamákkal az indiai babamasszázst. Tegyen Ön is gyermeke fejlődésért és tanulja meg az indiai babamasszázst!”

Máté Sangita Inidai babamasszőr

A hatás viszont leírhatatlan. Kisfiamnak elmúlt a hasfájása

Gergő még csak két hetes volt mikor elkezdődött nála a hasfájás, és sajnos annak is a rosszabbik verziója. Először kipróbáltuk az összes gyógyszert amit lehetett, de igazán egyik sem segített, azután ajánlották a szélcsövet, ami tulajdonképpen nagyon jó volt, csak annyira természetellenesnek gondoltam, hogy folyton egy gumi csövecskét dugok a popsijába. Teltek múltak a hetek és se éjjelünk, se nappalunk nem volt. A hasfájás miatt már az evés is nehezen ment, nagyon el voltunk fáradva mindketten. Aztán édesanyám megtalálta az interneten Sangita honlapját, és mivel gondolkodásmódomhoz nagyon közel állt ez a fajta masszázs, rögtön írtam is Sangitának és jelentkeztem a tanfolyamra. Nagyon gyorsan válaszolt, és 2 nap múlva csütörtökön már találkoztunk is. Első alkalommal még Ő masszírozott, és Gergő elég nehezen tűrte, másodszor már ketten masszíroztuk és kicsit már jobban tűrte, a harmadik alkalommal szinte végig békés volt, és ekkor már egyedül csináltam, csak néha segített be Sangita amikor elakadtam, az utolsó alkalomnál, már teljesen jól ment, és Gergő sem nyafogott sokat. 🙂 A hatás viszont leírhatatlan. Kisfiamnak elmúlt a hasfájása, még néha nyűglődünk egy-egy pukival, de összességében nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb lett. Mindenkinek szívből ajánlom, minden pénzt megér, mikor látod a babádon hogy megkönnyebbül és nem szenved tovább! Köszönjük még egyszer! Üdvözlettel: Dóri és Gergő

Dóri és Gergő

Pin It on Pinterest

Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. További információ

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik kicsik, teljesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal azért helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha az "Elfogadom" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Bezárás